Šildanti imbierinė arbata
Receptas labai paprastas ir galbūt daugeliui žinomas, tačiau jei yra nors vienas žmogus, kuriam ši arbata bus naujiena, jaučiu pareigą, ją aprašyti. Pernai imbierinio gėrimo dėka nesirgau nei paukščių, nei kiaulių, nei jokiu kitokiu gripu, nekosėjau, o kasmetinę slogą turėjau gal tik savaitę. Be to man, imbiero ir citrinos mėgėjai, ši arbata labai skani. Galbūt, vienintelis trūkumas tas, kad gaminant gali tekti sugaišti šiek tiek laiko: imbieras ne taip lengvai tarkuojasi ir sukorijusį medų ištirpinti citrinos- imbiero mišinyje gana sudėtinga, tačiau skonis atperka viską. Mes iš anksto pasidarome nedidelį indelį, kuris šaldytuve gali išstovėti apie savaitę, tačiau mūsų namuose yra suvartojamas per porą dienų.
Reikia:
Skanaus ir nesirkite.
Reikia:
- imbiero šaknies
- ekologiškos citrinos
- medaus
Skanaus ir nesirkite.
Patarimas, dėl imbiero tarkavimo - daryti tai su bulvių tarkavimo mašina - lb lengva ir greita :)
AtsakytiPanaikintiAčiū už patarimą, reiks pasinaudoti, nes tas tarkavimas jau erzina. Tuo labiau, kai tokiais tempais arbatą naudoju. :)
AtsakytiPanaikintiLabai skani ir naudinga arbata,tik nepadauginkit sukelia rugstis,laisvina vidurius.
AtsakytiPanaikintikotryne tingine fui fui kaip galima moteriai tingeti dirbt virtuves darbus
AtsakytiPanaikintimedus uzpiltas verdanciu vandeniu praranda savo gerasias savybes
AtsakytiPanaikintiO gal kas zinote kiek laiko galima si geri laikyti saldytuve?
AtsakytiPanaikintiNiekas aplamai arbatu nedaro su verdanciu vandeniu, turi atausti apie 1-2min
AtsakytiPanaikintilabai gera arbata esant persalus.
AtsakytiPanaikinti