Pasta su imbierine vištiena
Imbieras, imbieras, imbieras. Pastaruoju metu jį dedu visur, kur tik įmanoma: į sausainius, sriubą, o dabar ir į vištienos marinatą. Naujas prieskonius visada pakeičia įprastą skonį ir gelbėja nuo monotonijos lėkštelė.
Marinatui reikia:
Pastos padažui reikia:
Skanau, mielieji
Marinatui reikia:
- 400g vištienos krutinėlės
- 2 česnako skiltelių
- 2 šaukštų alyvuogių aliejaus
- gabalėlio tarkuoto imbiero
- druskos, šviežiai maltų pipirų
Pastos padažui reikia:
- marinuotos vištienos
- ketvirtadalio žiedinio kopūsto (kalafijoro)
- 100ml grietinėlės
- svogūno
- 3-4 šaukštų aliejaus
- Parmezano sūrio
- mėgstamų prieskonių
Skanau, mielieji
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
AtsakytiPanaikinti