tag:blogger.com,1999:blog-5458740313461583012.post5364534817373767059..comments2023-06-17T16:36:09.474+02:00Comments on Geras apetitas: Obuolių pyragas. Be miltų, kiaušinių, cukraus ir pieno produktųKotrynahttp://www.blogger.com/profile/08044974077442547156noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5458740313461583012.post-63835793349277259082015-09-29T16:52:34.746+02:002015-09-29T16:52:34.746+02:00Obuolius su sultimis blenderiuoti? Obuolius su sultimis blenderiuoti? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5458740313461583012.post-4507799709743030722015-09-29T16:50:41.949+02:002015-09-29T16:50:41.949+02:00Ar tinka džiovintos datulės?Ar tinka džiovintos datulės?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03839212485598966081noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5458740313461583012.post-60554381771570633232012-08-28T09:26:21.736+02:002012-08-28T09:26:21.736+02:00Sumaišyti su riešutų sviestu..tai aš supratau, jog...Sumaišyti su riešutų sviestu..tai aš supratau, jog čia sumaišyti reikia su tais smulkintais iki sviesto konsistencijos žemės riešutais?Sekvencijahttps://www.blogger.com/profile/15168558808150603919noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5458740313461583012.post-61401074696874428482012-06-12T15:31:41.839+02:002012-06-12T15:31:41.839+02:00dabar labai noriu isbandyti, o gal nieko butu jeig...dabar labai noriu isbandyti, o gal nieko butu jeigu vietoj tu riesutu sviesto tiesiog jogurto kokio ideciau ? ir dar turiu galbut kvaila klausima, kadangi visai nenusimanau tokiuose dalykuose, datuliu dziovintu reikia ar paprastu? :D<br />siaip labai dziaugiuosi kad radau jusu bloga, tikrai apsilankysiu dazniau :)zmogutishttps://www.blogger.com/profile/10938871844623462688noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5458740313461583012.post-23872217318151973532011-02-14T18:42:30.906+02:002011-02-14T18:42:30.906+02:00Juliana, skonis tikrai riešutiškas. Bent jau man l...Juliana, skonis tikrai riešutiškas. Bent jau man labai patiko. Negaliu sakyti, kad skanesnis už, pavyzdžiui, sūrio pyragą, ar Napoleoną. Skonis toks kitoks. Šiaip pyragą tikrai rekomenduoju išbandyti, vienintelis minusas, kad kaina palyginti nemaža. :)Kotrynahttps://www.blogger.com/profile/08044974077442547156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5458740313461583012.post-40585163185030053742011-02-14T14:56:45.707+02:002011-02-14T14:56:45.707+02:00Hm, ir kaip skonis? Jaučiu labai riešutiškas :)
Aš...Hm, ir kaip skonis? Jaučiu labai riešutiškas :)<br />Aš kartais "palemgvinu" kepinius - riebalų dalį keičiu, tarkim, jogurtu, o kiaušinius - vaisių piurė. Bet visiškai raw pyrago dar nesu valgiusi ;)Julianahttps://www.blogger.com/profile/13997362965207931944noreply@blogger.com