Nicos salotos
Reikia:
Salotoms:
- konservuoto tono
- salotų
- šparaginių pupelių
- pomidorų
- nedidelių virtų bulvių
- plonai supjaustyto raudono svogūno
- kietai virtų kiaušinių
- juodųjų alyvuogių
- 2 susmulkintų česnako skiltelių
- 2 v.š. raudono vyno acto
- druskos, pipirų
- 6 v.š. alyvų aliejaus
Paruoškite užpilą: įberkite į actą druskos bei pipirų ir sudėkite susmulkintą česnaką. Beplakant plaktuvu, plona srovele supilkite alyvų aliejų.
Išvirkite šparagines pupeles, bulves, kiaušinius. Atvėsinkite ir supjaustykite
Sudėkite salotų ingredientus į dubenį, užpilkite užpilu ir sumaišykite. Papuoškite salotas tuno gabalėliais ir patiekite.
Komentarai
Rašyti komentarą